Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
nbence94
üzenetére
nekem is e héten érkezett, én beállítottam mindent, majd update, megint végig mentem rajta, így két perc helyett három volt, nehezen hevertem ki

@czanga: én is ezt a két modellt néztem ki, a kisebb mellett döntöttem, szerintem ez sokkal jobban használható méret, kézben megfogom és simán megírom ezt a kommentet, busz-vonatozásnál is inkább a Mini a célszerű. annyira egyébként nem kicsi a kijelző méret, hamar megszokja az ember. a videózás nálam is szempont volt, belátom persze, hogy a nagyobb kijelzőn jobb filmezni, de számomra elég ez a méret is, gyönyörű a kijelző, azóta pixelesnek latom a 4s-em

nálam meg a jegyzetek használata a szempont az egyetemen, ez majd szeptemberben derül ki, hogy mennyire jó. az biztos, hogy az irat tartómban simán el fog férni, tokban van, de alig van súlya.
szerintem játszani is jobb kisebb méretben, ezt nehezebben tudom megindokolni, arra gondolok, hogy a kijelzőn megjelenő gombokat (pl bb racing-ezt feltétlen próbáld ki, egyik kedvencem! ingyenes) könnyebben elérem, temple run-kézben van, jobban tudom forgatni.
anno a legelső generációs iPadem volt, ahhoz képest jobb ez a kijelző méret, használat közben úgy is bele merűlsz a tartalomba.
a hordozhatóság, használat közbeni kényelem nagyon nagy előny a Mini javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest