Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
DanielLong
üzenetére
Ez nagyon nagy vitákat kavart annó. Nekem 2016-os macbook prom volt 4db TB3-as csatival.. (USB-C formátum ugye) Hatalmas előrelépés volt, nekem legalábbis, 4 port amelyikből bármelyiket bármire használhattam.. Legtöbben fennakadtak rajta, én lecseréltem több dolgomat már akkor USB-C-sre, vagy volt USB-C - végű monitorkábel (DisplayPort) Lehetett előre látni hogy úgyis ez lesz az irány, át kell állni, a kérdés csak a mikor. USB-A-s cuccokra lehet venni párszáz forintért 2cm hosszú átalakítót és kész.
MacBookokból a 2db TB4-es verzió viszont szemtelen volt igazad van, és a sok meglévő eszköz miatt talán a HDMI visszarakása is sok embernek praktikus.Szerintem ki kell nézni olyan modellt mindig amit "eltalálnak", ilyen talán a mini6, az Air5 esetleg vagy az első M1-es Pro.. vagy az M1es MacBook Pro 14.
-
Gubu0101
veterán
válasz
DanielLong
üzenetére
Millios rogon 2 usb C 2 usb A 1 HDMI es kalap.Raadasul bal oldalt vannak az A csatlakozok,hogy keresztul kasul kabelezz mindent az egernek.Kenytelen voltam venni bluethootos egeret emiatt.Ezeket mindenhol kisporoljak,ugy vannak vele,hogy majd megveszed a kiegeszitoket borsos aron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest