- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Hobby elektronika
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem megérkezett tőle a rendelt 5S. Meglepett, hogy a dobozán a fólia alatt ugyanúgy magyar feliratos matrica volt mint amilyen a t-mobilnál vásárolt telefonunkén. Kibontás előtt ellenőriztem a dobozon lévő IMEI számot, aktíválatlan, country: Hungary telefonnak írta az oldal, és 5S 16GB gold-nak, amilyen valójában is. Ami a legfontosabb, függőséget nem kérdeztem le, 3 usd-t kér érte a weboldal, de ez miatt nem akarok egy fogalmam sincs milyen oldalon bankkártyát használni, más meg nincs.
De most fogalmam sincs tényleg már, hogy hogyan lehet magyar, miért van vámolási idő, és ha nem usa telefon akkor mitől ilyen olcsó, 120 volt bruttó áfás számlára, és nem egy kukába dobható kft adta a számlát, hanem egy általam NAV oldalon ellenőrzött létező vállalkozó.
-
StLui
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Rendeltem én is egy 5S-t, tegnap utaltam, ma megkaptam egy nevemre kiállított kézi számláról egy fényképet. Számla majd a csomaggal érkezik. NAV-nál utána néztem, létező adószám, egyező név. Eddig pozitív, én is úgy itéltem meg, hogy ennyi pozitív visszajelzés már nem lehet kamu.
-
bongeszo
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
Vásároltál már korábban töle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Licencek + laptopok + dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest