-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szabogabor10
üzenetére
Mert lehet ritka, mint a fehér a holló, és csak szokás szerint túl van misztifikálva a "hiba"... Az itteni tulajok se igen panaszkodnak erre.
A 6+ hajlik, rossz a kamerája stb., mégis viszik, mert ha néhány selejtes is, a legtöbb nem, szerintem itt is hasonló a helyzet.
Tegnap megint megnyomkodtam kicsit, írták páran, hogy ha erősebben nyomják a hátlapot elszíneződik a kijelző, feszegettem rendesen, de nem sikerült előidézni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
szabogabor10
üzenetére
Ez lehet egyszerű szoftveres hiba is, ugyanúgy mint a rezonálás. Mind a kettő orvosolható szerintem frissítés útján, kérdés megteszi e ezt az Apple vagy majd csak az iPad Air 3-ban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Steam Deck
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest