Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
válasz
Kapanyél
üzenetére
Esr-pakkot (fekete tok+üvegfólia)vettem innen apróról picit olcsóbban,mint a bolti ár,ennek ellenére megteszi.
A kijelzövédő fóliát persze elrontottam,mert a segédkeret nem illeszkedett rendesen valamiért,és 1 kis pötty került alá. Tokkal együtt volt,az viszont nagyon hasznos.kijelző ébresztős is egyben,tollnak is van helye,kellőképpen vékony. Mondjuk nekem van rá biztosításom,de szeretem óvni is a dolgaimat. Érdemes lenne neked is kipróbálni ezt az összeállítást.Gondolom a cél az állagmegőrzés,és biztonság.A MK’most pihen,meg le kellene takarítanom,dirrekt fehéret vettem,hogy lássam mennyire piszkolódik,hát eléggé.Covid miatt is szerettem volna látni,hogy a piszok mennyire hagy nyomot. Fertőtlenítő sok fogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest