- Amazon Kindle
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Szerintem meg te vagy képtelen felfogni, hogy az emberek többsége ki tudja váltani a számitógépet egy iPaddel. Persze, hogy van egy rakás olyan dolog, munka, program és egyebek, amit csak számitógéppel lehet megoldani, ezen nincs mit vitatkozni, tény, de ezek a dolgok kissebségben vannak, jóval többen vannak világon azok, akik nem használnak ilyen programokat egész életükben. Hajtogatod itt minden kommentedben, hogy nem lehet kiváltani, mikor a valóság az, hogy amire a legtöbben használják a számitógépüket, arra alkalmas egy iPad is. Érdemes kicsit túllátni a saját világunkon, az csak a valóság piciny szeletkéje, és nem valami általános igazság. Amikor még grafikusként dolgoztam, nekem is komoly erőművekkel kellett dolgoznom, vicc kategória lett volna ha tablettel akartam volna megcsinálni a munkámat, de mióta "főnök" lettem, a dolgaimhoz már elég a tablet, pedig ha úgyvesszük komolyabb munkát végzek, nagyobb felelősséggel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Warships
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- iPad gen 7
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING ATX alaplap - doboz, leírás, 6 hónap garancia
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest