Hirdetés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
silmatauki
üzenetére
Anno 3GS se kapott pl Sirit.
Ezen a 6.1.6 még hagyján, de nekem 4-el volt az igazi, az Iphone 4 meg 5-6 körüli iOS-el. Képeket megnézitek, nem véletlen, hogy újonnan el lett adva a lelkem
-> [link] Pedig szerettem.
Az 5C a hardware miatt ugyan, de a 9.3-al nem kapta meg a Nightshift-et, a többit meg te is elmondtad.Nincs ennek értelme, úgy is lesz, akinek iOS15-el is villám lesz az Ipad Mini, meg olyan is, akinek 9.3-al csiga a Pro. MINDEGY. Ha megkérdezi valaki, h miért lassú a készüléke, úgyis 2 fajta válasz jön:
1, mert frissítettél
2, nem tudom, mert nekem ugyanez a készülék, ezzel az iOS-szel villám, gyorsabb is, mint előtteÚh hagyjuk már ezt a fenébe, parttalan vita.
-
joey04
titán
válasz
silmatauki
üzenetére
Nem látom értelmét, hiszen már 2014-ben is hosszú vitába keveredtél ugyanezen témában több emberrel, ott sem sikerült senkinek sem meggyőzni, így nekem sem fog.
15467: igen sorry javítva a dátum.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- reMarkable 2
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
->