-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz
lacy86
üzenetére
Nos.
1. Hát nagy. Baszott nagy a teló után.

2. Nehéz. Van benne anyag.
3. De viszont kecses is, legalábbis nekem, olyan túl vékony.És itt olyan fura az érzés mert ugye a 2. - 3. pont szinte üti egymást...
Alig várom,hogy megjöjjön az UAG Folio. Nekem már maga a telefon is túl vékony de azt tudom egy kézben tartani, de ezt...4. A fényerő szabályzás hihetetlen jó.
5. A sebesség brutális, nincs egy röccenés sem.
6. Egy autós játékot próbáltam. Egy szóval fura. Eddig csak a telefonon játszottam, ugye bele bújsz, hogy "élvezd" de itt!
Baszki nyújtott kézzel kellett játszanom, hogy átlássam a képernyőt!
Na meg ugye a 60fps.... sztakurva.
-.-.-.-.-.
Szokni kell, első normális Tab -unk de szerintem más márkát ki sem fogunk próbálni... (van egy onda v819)
Amit rühellek az iOS -ben az az animáció, szíjjel tudnám hasítani aki ezt nem hadja, hogy kapcsolható legyen.Hol lehet kisebb ikonokat beállítani?
Miért nincs 3D touch?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- YouTube
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest