-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
steele80
senior tag
válasz
#41133696 #22178 üzenetére
Nincs magyar folyószámlám, mert nem magyarországi a vállalkozásom. De mint lentebb írtam nem számlán vagy csekken múlik a korrektség. Nem szoktam késni a befizetésekkel így más alternatívák nem merültek fel. Ha csekken befizetési határidőként június 21 van megjelölve, akkor nagyon kicsi a valószínűsége, hogy 23-án tértivevényes levélben figyelmeztessenek a mulasztásra. Július 6-án minden felszólítás nélkül teljesítettem. Ha meg nem tértis volt a levél, akkor bedobta volna a postás a ládába, de ott nem volt ilyen. De ha a naptárra nézel láthatod, hogy hülyeség felszólításról, tértis levélről beszélni 30 napon belüli mulasztás esetén mert ez még csak nem is polgári jogi aktus. És még csak nem is a késedelmi kamat megfizetéséről szól ez történet mert az teljesen jogos, bár a mai banki környezetben 20%-ot alkalmazni több mint mohóság. Ez a történet csupán a kicsinyességről és a mohóságról szól. De nem probléma kifizettem, lezártam gondoltam megírom, de hiba volt! A lényeg, mérjed [moderálva] a sebességet, nyomassad a Youtubra és jó egészséged legyen hozzá!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest