-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
steele80
senior tag
válasz
#41133696 #22178 üzenetére
Nincs magyar folyószámlám, mert nem magyarországi a vállalkozásom. De mint lentebb írtam nem számlán vagy csekken múlik a korrektség. Nem szoktam késni a befizetésekkel így más alternatívák nem merültek fel. Ha csekken befizetési határidőként június 21 van megjelölve, akkor nagyon kicsi a valószínűsége, hogy 23-án tértivevényes levélben figyelmeztessenek a mulasztásra. Július 6-án minden felszólítás nélkül teljesítettem. Ha meg nem tértis volt a levél, akkor bedobta volna a postás a ládába, de ott nem volt ilyen. De ha a naptárra nézel láthatod, hogy hülyeség felszólításról, tértis levélről beszélni 30 napon belüli mulasztás esetén mert ez még csak nem is polgári jogi aktus. És még csak nem is a késedelmi kamat megfizetéséről szól ez történet mert az teljesen jogos, bár a mai banki környezetben 20%-ot alkalmazni több mint mohóság. Ez a történet csupán a kicsinyességről és a mohóságról szól. De nem probléma kifizettem, lezártam gondoltam megírom, de hiba volt! A lényeg, mérjed [moderálva] a sebességet, nyomassad a Youtubra és jó egészséged legyen hozzá!
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest