Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireLord
aktív tag
feltettem ezt a windvr-t de nem megy a hang. kép az van de hang nulla! valakinek tipp?
-
Jarod1
veterán
valaki?
-
Jarod1
veterán
Hogy a fenébe tudok törölni csatornákat? Auto scanra tettem és 250 csatornát programozott fel, pedig csak 50 van..
-
Combika
csendes tag
Szia!
A Windvr3 kimondottan felvenni jó,de tévézni is nagyon jó.A TXT-et is kezeli,
ha támogatja a tunered.
A távirányítót hogy kezeli-e, az tuner függő,nekem a mostani tuneremhez(Elsa vision 200)ezt a progit adták gyárilag,és a távirányítóval jól működik minden.
Remélem tudtam segíteni.
Csaó. -
sziasztok! arra lennék kíváncsi ,hogy ez a progi pontosan mire is jó? tehát csak felvenni lehet vele vagy pedig tvt nézni is és teletextet olvsani. másik kérdésem (
) ,hogy a távirányítót tudja e kezelni a progi? (tehát nem kell hozzá külső driver.) válaszokat köszi! -
fzs68
csendes tag
A grafikus kártyámhoz(+tv tuner, FX5200 Personal Cinema) kaptam Intervideo winDVR progi. Jelenleg MPEG2-ben veszek fel de szerenék Divixben betudom állítani hogy ezt tegye vagy MPEG2-ből konvertáljak(de mivel)
Köszönök minden hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ,hogy a távirányítót tudja e kezelni a progi? (tehát nem kell hozzá külső driver.) válaszokat köszi!