Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
abkm
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
abkm
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Azért, mert most is van egy UPC-s előfizum és 3 napig nem volt Digi (háziállat elrágta a vezetéket) és UPC-vel toltam és elég rossz volt. Sokszor ledobott, elment, nem voltam elégedett vele. Arról nem szólva hogy valamiért 2-szer annyiba kerül, mint a Digi és 300gigánál már jön a levél.
Egyébként szerettem volna ezt valamilyen programmal tesztelni, hogy mennyire stabil, vagy esetleg a gépembe egy jobb wlan-t tenni, mert a Digi kábellel megy a gépbe, de a backup UPC pedig Wifi volt.
Nem nagyon vagyok képben a témával, de szívesen olvasok felvilágosító anyagot, de semmit nem találtam a guglin, ami ezt a témát vesézné kis.
-
abkm
csendes tag
Sziasztok,
azt szeretném megtudni, hogy mit kell tennem, vagy hogyan tudom elérni azt, hogy lehetőleg mindig online tudjak lenni? A munkám miatt van erre szükség.
Jelenleg Digis vagyok és meg vagyok elégedve, de a Digi csak panelbe szolgáltat és el kell költöznöm. Akkor meg már nem egy másik panelba mennék, ha lehet.A gondom az, hogy a többi szolgáltatót vagy nem ismerem, vagy rosszat olvastam róluk. a UPC-t nem tartom megbízhatónak, habár sok helyen ők vannak.
Nem tudom, hogy milyen arányba a fogyasztók által használt eszközökben van a hiba, a szolgáltatói oldalhoz képest. Tehát az esetek hány %ában miattam megy el a net és hányszor miattuk.
Tudtok valami tippet adni, hogy milyen eszközökkel (router, beállítások) vagy módszerrel (több szolgáltató egyszerre, backup mobilnet, ha a FŐ internet megszakadna..) tudnám elérni a közel 100% online állapotot?
A lényeg, hogy amikor dolgozom NEM MEHET EL A NET!

Minden tipp, vagy konkrét javaslat érdekel.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD FX
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest