Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
BR-6574N Wireless Router
Erről lenne szó. Nem olcsó router, régen amikor máshol laktam ott upc-re volt kötve, több gépről ment róla az internet, mindkettőn torrent és net de semmi gond nem volt. Néha ott is újra kellett indítani a routert (heti 1x kb) és szintén törölni a drivert és újrarakni. -
sgery
őstag
Sziasztok!
Digi netem van, edimax gibabites routerrel, illetve gigabyte alaplap/alaplai ethernet csatlakóval Windows 7 alatt.
Ha nyitva van egy torrent kliens, akkor a böngészés irtózatosan lassú. Próbáltam cfoseed-et, de nem javult. Létezik valami jó program, amivel minden megy megfelelően? Mert így csak kikapcsolt torrentnél lehet rendesen böngészni :/
Továbbá naponta 1x újra kell indítanom a routert és/vagy törölnöm a etherned drivert majd újrarakni, hogy újra gyors legyen net. Ilyenkor sokszorosan felgyorsul a böngészés. Ez is érdekes :/
Új hozzászólás Aktív témák
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Vadonat új! Dell E2424HS FHD 23.8" VA 60Hz
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest