- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz
fffffffftKb. #493 üzenetére
A telekom általában 1 hét alatt köt. De biztos elérhető nálatok?
Fel kell hívni a digit, ebben nem tudok segíteni. Attól is függ, hogy van-e hűségszerződés kötve. Ha nincs, vagy lejárt, akkor ingyenes. Ha még van, akkor ki kell fizetni a kötbért.
-
mlinus
őstag
válasz
fffffffftKb. #491 üzenetére
Igen, kábel, de régi szabványú, docsis 2. Elő lehet fizetni másra, pl DSL, ha elérhető. "átalakítani" nem lehet, max ha a szolgáltató portfoliót cserél.
-
mlinus
őstag
válasz
fffffffftKb. #489 üzenetére
Szia. A Diginek a kábelnete nagyon gyér. LAkcím alapján rá lehet keresni, hogy mi elérhető. Esetleg Telekom oldalán nézd meg, milyen sebességű csomag érhető el.
Alapvetően nem a sebességgel van gond, mert bár az lassú - nem okozna lagot, hanem arról van szó, hogy túl van terhelve, amin csak a szolgáltató tudna javítani. -
mlinus
őstag
egy másik topikban is irtam már, de igen, jelenleg problémás a nemzetközi elérés néhány szolgáltatónál, nekem HWR telecom van, de drávanetes hálózatot használja szóval nekem se megy a külföld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest