Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes problémát tapasztaltam a mai nap folyamán. Korábban gond nélkül elértem az "us.kimsufi.com" oldalt, illetve a náluk lévő szerveremre is probléma nélkül be tudtam SSH-zni. Mai nap viszont se böngészőből, se SSH-n keresztül nem megy a dolog. Vezetékes internettel (több városból is próbálva) "A webhely nem érhető el" hibaüzenetet kapok, anonymous proxykon keresztül "403 Forbidden" (Apache) hibaüzenet jön. Telekomos mobilnettel viszont simán betölt az oldal. Leállásról nem olvastam (már amennyire hozzáférek az ottani fórumhoz). Ugyanez a helyzet a teljes OVH-s "DNS családdal". A szerverek élnek, de parancssorból nem tudom pingelni őket, csak weboldalakról (pl. ping.eu).
Szerintetek ez mi miatt lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- PLC programozás
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest