- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kirir
tag
Megközelítőleg három héttel ezelőtt az egyik reggel a gépem bekacsolása után nem volt internet kapcsolatom. Újraindítottam a modemet, meg is oldódott a probléma. Ám másnap ismét megjelent a probléma. Majd a következő napok mindegyikén, valamint egy idő után az első újraindítás után sem lett internetkapcsolat. Felhívtam az UPC szolgáltatót, közölte velem, hogy a modem küld nekik jelet és nincs központi hiba. Ezután vettem egy teljesen új a modemet és a számítógépet összekötő jeltovábbító kábelt. A probléma megmaradt. Format C megoldással újratelepítettem a gépemet, aznap nem is volt semmi baj. De harmadnap megint megjelent a probléma. Ismét felhívtam a szolgáltatót, aki közölte, hogy a modem küld jelet a központba és nekik a szolgáltatás csak odáig tart. Ezért minden reggel, áramtalanítom a modemet, megmozgatom a kábelvégeket, bekapcsolom a gépet és a modemet és várom a szerencsémet, néha elsőre van internet, de általában legalább 3 indítás szükséges. Most már nagyon unom.
Windows XP SP3 operációs rendszerem van. amikor nincs internetkapcsolat, akkor azt írja ki, hogy nem tudja az ip címet kiosztani. A számítógép küldi a jelet, de nem kap, mert a fogadott csomagok száma nulla. Próbáltam utánanézni a problémának az interneten, de nem találtam semmi hasznos információt. Egyáltalán hogyan tudnák elindulni a problémamegoldás terén? Mit próbáljak ki? Mit tehetnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Automobilista 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest