- Hálózati kábelek és szerelésük
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kirir
tag
Megközelítőleg három héttel ezelőtt az egyik reggel a gépem bekacsolása után nem volt internet kapcsolatom. Újraindítottam a modemet, meg is oldódott a probléma. Ám másnap ismét megjelent a probléma. Majd a következő napok mindegyikén, valamint egy idő után az első újraindítás után sem lett internetkapcsolat. Felhívtam az UPC szolgáltatót, közölte velem, hogy a modem küld nekik jelet és nincs központi hiba. Ezután vettem egy teljesen új a modemet és a számítógépet összekötő jeltovábbító kábelt. A probléma megmaradt. Format C megoldással újratelepítettem a gépemet, aznap nem is volt semmi baj. De harmadnap megint megjelent a probléma. Ismét felhívtam a szolgáltatót, aki közölte, hogy a modem küld jelet a központba és nekik a szolgáltatás csak odáig tart. Ezért minden reggel, áramtalanítom a modemet, megmozgatom a kábelvégeket, bekapcsolom a gépet és a modemet és várom a szerencsémet, néha elsőre van internet, de általában legalább 3 indítás szükséges. Most már nagyon unom.
Windows XP SP3 operációs rendszerem van. amikor nincs internetkapcsolat, akkor azt írja ki, hogy nem tudja az ip címet kiosztani. A számítógép küldi a jelet, de nem kap, mert a fogadott csomagok száma nulla. Próbáltam utánanézni a problémának az interneten, de nem találtam semmi hasznos információt. Egyáltalán hogyan tudnák elindulni a problémamegoldás terén? Mit próbáljak ki? Mit tehetnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen monitort vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Metal topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest