- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
aktív tag
TCP (Trusted Contact Person) megadása kötelező? Illetve ez a megadott és hitelesített személy csak kontaktálásra szolgál az IBKR felé, ha engem tragédia érne?
Portfólió sorsa ilyenkor hogyan alakul? Milyen személy/szervezet lesz jogosult felette?
-
haromegesz14
aktív tag
Köszi a feedback-et!
Visszajelzésre vonatkozó igényemet egy külön sorban jeleztem feléjük. (Bár gondolná az ember, hogy a törvény által előírt, adóalanyra vonatkozó ügyintézési kötelezettségével kapcsolatban erre külön nem kellene felhívni a hivatali ügyintéző figyelmét.)
Az erre a célra hivatott nyilatkozat egyértelműen hivatkozik az általad linkelt törvényre, és annak feltételeire való megfelelést. (Arról hogy az adóhivatal ezt milyen formában és időintervallumban fogja tudni ellenőrizni és jóváhagyni - esetlegesen elutasítani, a beérkezett "nyugta" nem ad tájékoztatást.)
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
TBSZ számla nyitását követően főszámláról átutalásra került a jelenlegi min. befizetési összeg. Az erről készült riport, illetve nyilatkozathoz szükség dokumentációt kitöltve bejelentettem a NAV felé.(Bár nem a topik elején linkelt Dóri videója alapján, Olivér útmutatóját könyvjelzőztem be magamnak erre a célra, de összességében a mente ugyan az.)
Küld az adóhatóság bármilyen érdemleges visszajelzést a bejelentéssel kapcsolatban, amit meg kellene várnom mielőtt aktívan használnám a számlát, más különben csak további "huzavonát" idézne elő feléjük?
A linkelt videók kommentjei között, illetve másik topikban is olvasni, hogy kezdetben csak egy nyugta érkezik róla, hogy megkapta a hatóság a levelet és feldolgozás alatt van. Ezen felül várható bármilyen visszacsatolás, vagy onnantól kezdve gyakorlatilag "zöld" a lámpa?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged