Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazdakocsi
újonc
Ez tudatos Buffeték részéről úgy látom, bár csak gyorsan futottam végig a cikken.
De a lényeg, hogy az A verziót nem akarja törögetni, így ebben az óriási összegben tartják a darabárat.
Ezért van egy B verzió, ami bár elvileg egy nagyon picit alulmaradt a múltban az A verziótól, de ettől függetlenül ez a kisbefektetők verziója, ami nyilván ugyanúgy Berkshire és szinte ugyanúgy követi az A verziót. -
https://www.justetf.com/en/how-to/gold-etfs.html
Nekem 4GLD van, de kinek mi.
-
Blaymoira
tag
Nem a mindenféle ráhagyások miatt van ez? A devizaváltásnál van néhány % ráhagyás azért, hogy legyen fedezet a váltásra. Ha market ordert (limitet használj) akarsz beküldeni ott szintén van ráhagyás.
Szóval a preview az szerintem ilyen worst case-t mutat, de én nem nagyon szoktam nézegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi Mi Air Purifier 3C okos légtisztító ár alatt
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest