- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
"a letölthető trade visszajelzésnek" -> ennek kapcsan korabban nekem is volt kerdesem, ez volt az en kerdesem:
IBIE: van ra lehetöseg, hogy egy nehany perce vegrehajtott tranzakciot, adatait kompletten visszanézzek ? desktop-os IBIKR felületen vagy mobil-on
es a valaszok ra - amiket
es azota is hasznalom: https://itcafe.hu/tema/mibe_tegyem_a_megtakaritasaimat/keres.php?rto_msgid=115865
a tözsdevalasztas kapcsan korabbi: [link]
tenyleg megnezed az aktualis cucc spread-jeit a különbözö tözsdeken a veteledkor ? az nem kis raforditas szerintem
eddig kb. 30 trade-em volt IB-nel, talan 2 volt nem gettex-en, hanem smart routing-gal; a többinel manualisan gettex-et valasztottam,
amit még szoktam: amit epp venni akarok, megnezem onvista alatt, "alle Kurse" pl.: [link] hogy hol mennyi illetve lejjebb nehanyra pl. gettex-re, tradegate-re, ...mutatja "Echtzeit"-ben is a "Times & Sales"-t
pl.: most 8:53-kor:
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest