Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yarsley

aktív tag

válasz huskydog17 #621 üzenetére

A Teljesítmény szerintem is egy kicsit sovány. Nvidia ekkora méretű chipből 4070-4070 super teljesítményt simán kihoz, mert az AD104 csak 8% nagyobb és abból készült a 4070TI is. Szerintem egy 4060TI teljesítmény Inteltől is elvárható lenne, aztán lehet egy fél év múlva ha csiszolnak annyit a driveren, akkor össze is jön az a sebesség. De ha inkább most stabilitásra mennek és nem sebességre, akkor egy szavam nincs a kártya ellen.

#629 Busterftw:
    Szerintem Nvidia nincs rászorulva hogy bármit reagáljon, illetve nagyon meglepődnék ha lenne valami komolyabb árvágás ( >10%).

#615 huskydog17:
    Nagyobb AIB valószynüleg nem fog betársulni, mert szerintem csak fillérek vannak ezeken a kártyákon, és azt az árazást csak Nvidiától nyelik le.

el kell árasztani a piacot globális szinten

Ettől azért még nagyon messze vagyunk, hogy intel VGA-ra olyan kereslet legyen hirtelen amit 1-2 nagyobb globális AIB nem fog tudni kielégíteni...

• cucka

addikt

válasz huskydog17 #621 üzenetére

Ami nekem hiányzott, az bármilyen wow faktor. Hogy ugye minden sarkon lehet nvidia kártyát venni, ez az iparági sztenderd, tudod előre, hogy nem lesz szar a driver, és bármilyen játéknál elsődleges cél, hogy nvidián működjön.

Na és ha mellérakod a battlemage-et, akkor nehéz mondani érvet mellette, hogy miért inkább ezt. Talán az extra vram. De semmilyen más paraméterében nem mondanám, hogy igen, ezt kell venni, jobban megéri. És hát így nehéz lesz az nvidiától piacot szerezni, ahhoz olyan termék kéne, ami egyértelműen jobb.

De remélem, csak én látom ilyen negatívan, ahogy már írtam, mindenki azzal járna jól, ha ez a termék sikeres lenne.

Új hozzászólás Aktív témák