Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TESCO-Zsömle

titán

Üdv mindenkinek!

Érdeklődnék, hogy van-e valamilyen (top)listaféle, amiben túlhúzott procik elért eredményei szerepelnek.

Van ugyanis egy D930-as procim egy ASUS P5B-VM deszkában és szeretném tudni, hogy úgy KB átlagban mások milyen eredményt értek el, mi volt a top, és a min.

Hűtésem Ninja, vagy Infinity, még nem tudom (ti melyiket ajánljátok???) NB-n ill RAM-on meg Thermalright okosság, ha befér... Ha nem, akkor Noctua, vagy Zalman (ami befér) ha az a csúfos helyzet állna fenn, hogy egyik se fér be, akkor vagy a gyári, vagy valami házilag összeütött ínyencség.

Légárammal feltehetően nem lessz baj. Egy 140-es Streamliner-t gondoltam. Az egész ház 180, amiből lejön még kb 1-2cm a kivehető alaplapitálca, illetve az alaplap magassága miatt, szal rendesen átfújja a házat.

U.I.: Direkt nem kérdeztem, hogy meddig húzható a proci!! ;)

U.I.2.:Javallanátok néhány alkatrésspecifikus nyúzóprogit?? Főként Proccra kéne valami, ami mindkettőt leterheli.

U.I.3.:VGA még nincs, ezért valszeg beteszek egy kartonlapot a helyére, ezzel (is) realizálva a légáramlat útját...

Válaszokat előre is köszönöm!

mod: Hát nehogymá szmájlot csinájon kettőspontból meg mondateleji D-ből!! ''U.I.:Direkt nem'' :Y

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák