Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy van-e valamilyen (top)listaféle, amiben túlhúzott procik elért eredményei szerepelnek.
Van ugyanis egy D930-as procim egy ASUS P5B-VM deszkában és szeretném tudni, hogy úgy KB átlagban mások milyen eredményt értek el, mi volt a top, és a min.
Hűtésem Ninja, vagy Infinity, még nem tudom (ti melyiket ajánljátok???) NB-n ill RAM-on meg Thermalright okosság, ha befér... Ha nem, akkor Noctua, vagy Zalman (ami befér) ha az a csúfos helyzet állna fenn, hogy egyik se fér be, akkor vagy a gyári, vagy valami házilag összeütött ínyencség.
Légárammal feltehetően nem lessz baj. Egy 140-es Streamliner-t gondoltam. Az egész ház 180, amiből lejön még kb 1-2cm a kivehető alaplapitálca, illetve az alaplap magassága miatt, szal rendesen átfújja a házat.
U.I.: Direkt nem kérdeztem, hogy meddig húzható a proci!!
U.I.2.:Javallanátok néhány alkatrésspecifikus nyúzóprogit?? Főként Proccra kéne valami, ami mindkettőt leterheli.
U.I.3.:VGA még nincs, ezért valszeg beteszek egy kartonlapot a helyére, ezzel (is) realizálva a légáramlat útját...
Válaszokat előre is köszönöm!
mod: Hát nehogymá szmájlot csinájon kettőspontból meg mondateleji D-ből!! ''U.I.
irekt nem'' 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Egérpad topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Proxmox VE
- Gitáros topic
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

irekt nem''