Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy van-e valamilyen (top)listaféle, amiben túlhúzott procik elért eredményei szerepelnek.
Van ugyanis egy D930-as procim egy ASUS P5B-VM deszkában és szeretném tudni, hogy úgy KB átlagban mások milyen eredményt értek el, mi volt a top, és a min.
Hűtésem Ninja, vagy Infinity, még nem tudom (ti melyiket ajánljátok???) NB-n ill RAM-on meg Thermalright okosság, ha befér... Ha nem, akkor Noctua, vagy Zalman (ami befér) ha az a csúfos helyzet állna fenn, hogy egyik se fér be, akkor vagy a gyári, vagy valami házilag összeütött ínyencség.
Légárammal feltehetően nem lessz baj. Egy 140-es Streamliner-t gondoltam. Az egész ház 180, amiből lejön még kb 1-2cm a kivehető alaplapitálca, illetve az alaplap magassága miatt, szal rendesen átfújja a házat.
U.I.: Direkt nem kérdeztem, hogy meddig húzható a proci!!
U.I.2.:Javallanátok néhány alkatrésspecifikus nyúzóprogit?? Főként Proccra kéne valami, ami mindkettőt leterheli.
U.I.3.:VGA még nincs, ezért valszeg beteszek egy kartonlapot a helyére, ezzel (is) realizálva a légáramlat útját...
Válaszokat előre is köszönöm!
mod: Hát nehogymá szmájlot csinájon kettőspontból meg mondateleji D-ből!! ''U.I.irekt nem''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest