Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Monitorkalibráló eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
glutamin
üzenetére
Tévedés hogy elveszíted a szorzó visszavételt, és ha a feszhez hozzá is nyúltál akkor is spórol neked. Mikor visszaveszi a szorzót akkor 6-7W között fogyaszt, Everest stabilitás teszt alatt 20-44W között mozog, Prime alatt 42W állandó, IBT alatt 42-46W és ennyi! Nem tudom ti honnét szeditek ezeket hogy akkor nem spórol!

Mod: És ezeket most néztem. -
zoo8800
veterán
válasz
glutamin
üzenetére
Én takarékos tuningnak is 333*9-t vagy 300*10-t állítanék be. (sőt, 300*10 van beállítva
) valami egészen minimális 1-2W lehet, amivel többet eszik a magasabb FSB miatt. Mivel a feszt fixálod, azt úgyse veszi vissza, itt bukod is az energiatakarékos funkciót.Az E5xxx procik nem FSB barát darabok általában, nagyon ritkán mennek 400 MHz FSB felett. FSB limit mellett pedig szinte mindegy, milyen fesszel kínálod, nem fog többet menni. Átlag 350-360-at mennek. Enyém egyébként alulfeszelve (1,1V) is viszi a 415*7-t, de a 400*10-hez 1,44V kell...

Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) valami egészen minimális 1-2W lehet, amivel többet eszik a magasabb FSB miatt. Mivel a feszt fixálod, azt úgyse veszi vissza, itt bukod is az energiatakarékos funkciót.