- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.András
csendes tag
Nekem d830 húzás nélkül 1,31v-1,32v on van. Nem túl sok ez? (MSI p4n sli alaplap)
-
G.András
csendes tag
Pontosan melyik giga hűtőt? és kb mennyiért?
-
G.András
csendes tag
Szóval, nekem egy pentium D 830asom van (3ghz) és egy roppant szar házam, amire oldalt nem lehet ventit szerelni, de ha nagyon muszáj megoldom... a probléma az a melegedés. a proci alapjáraton kb 55 fokon van, a ház oldallapja nélkül, és a fordulat 1300- 2000rpm körül, ami már eleve hangos az intel hütöjétöl, Ha terhelem akkor csutkára pörög (kb 4700rpm) amikor olyan mintha felszállna és kb 68-70 fokon van.A colin2005(64es pach-el) valami hiba miatt az xp64en felvitte 83 fokra, amikoris már áramtalanitani kellet, mert le se akart állni, ugyhogy megijedtem.) Van hátul egy elszivo 8 centis venti. A táp Chieftec 410 es 12centis, rohadtul adja a höt, és nem valami eröteljes a szivása. Gondoltam, hogy nem lesz elég az intelhütö, de olcson akartam kijönni, és gondoltam hátha... A kérdés az lenne hogyan oldjam meg a hütést olcson?kb 10 ezerböl(max 15) szeretnék jelentös javulást , ha lehet. néztem , hogy ezek a komolyabb heatpipe-os cuccok mázsákat nyomnak, ugyhogy féltem az alaplapot, mert a gép nincs tul nyugis helyen. olyan hütö kellene, ami nem tul nehéz, és hüt mint az állat, vagy egy baromi jo ház. (késöbb esetleg huznám is ugyhogy sztem hütö lesz)akinek sikerült megoldani a melegedést egy intel dual core os procinál az irja meg, hogy mit használt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest