Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Szerintem jobb a dual-core, egyre több program fogja kihasználni, meg a mindennapi műveleteknél, mikor csak teszel veszel a windows-ban, gördülékenyebb a dual. Vagy az is elég kellemes mikor elindítasz egy videotömörítést vagy ilyesmit, és mellette teljesen zavartzalanul dolgozhatsz mást.
Ha esetleg pénzben nincs nagyon kicentizve a dolog, gondolkodhatsz 920ason is. -
gerjus
senior tag
magyarul 630 as vagy 820 as ?
Hat jelenleg jatekban valamivel jobb egy 630 de ez egyre kevesbe lesz igy mostantol tehat elobbremutatobb egy 820 as vagy barmilyen dualcore szerintem ...
Viszon barmi mas ami nem jatek az gyorsabb lesz ezer program mehet egyszerre es olyan mintha eszre sem venne a rendszer ugyan 630 ban is van HT , nekem is volt nagyon jo de nem ugyanaz .... de pl nekem a NFSMW csak akkor ment ertelmesen ha csak az egyik magot hasznalta
sok volt neki a kettoo ...
Ami a huzast illeti nagyon szepen lehet huzni ezeket is , az enyem 290 FSB n azaz 4066 Mhz n ment 1,45 v vel full stabilan , ami azert nem rossz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tehat egy voks a dual corra ....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Intel Core i7-8700K (LGA 1151 v2) Processzor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)