Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #717 üzenetére
Osszeraktam egy konfigot, azzal a lappal ami Neked van, most £618.76, Scanbol. Az azonos kategorias lap persze olcsobb, ez nem kerdes, sot, a memoria is egy kicsivel, mivel nem csak 2db modul.
Ugyan ez a Skylake-el, ugyan ezzel a lappal, csak a Z170-es valtozataval £579.70. Hol van a 150 juro?Aki meg a fogyasztason ragodik, es szamolja a penzt, mert egy evben 5k-val magasabb lesz az aram vegszamlaja, az ne tartson otthon szamitogepet, vagy hasznaljon notebookot.
Kivancsi leszek arra, mikor a Skylake-re raengedsz egy szamolast 4.8GHz-n. Lattam mar, milyen maghoket produkal. Nekem pl. nem kellett kulon hutesre koltenem, mivel benne van a gepben, es orok. Egyszer kell kifizetni, utana kiszolgal egy eletre. Persze van, aki szerint jobb megoldas megvenni 3db kompaktot, meg egy leghutot. Azon a penzen mar a procira osszejott volna egy epitett viz. De ugye ki hogy kolti a penzet....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Audacity - hangszerkesztés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged