Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#25954560 #6465 üzenetére
Nem tudom mennyire megbízhatóak ezek a tesztek. Én minden estre szeretem az összehasonlító részét.
#6468 helkis
Túlmelegedés nálam nem probléma mert épített víz van mindenen. A stabilitás már lehet kérdéses mert nem szokásom Prime-ot futtatni 24 órán át max 10 percet aztán az éppen aktuális játékok alatt vagy kibukik vagy nem. Egyelőre nálam 4.4 a sweet spot bár van egy olyan érzésem hogy 100-200MHz-et még ki lehetne belőle hozni ha jobban értenék a uefihez meg időm is lenne rá. A Win viszont tutira lehúzza nálam a teljesítményt! Már nem is emlékszem mikor lett telepítve és közben egy alaplap is lett cserélve alatta. Még tuti marad pár évig nálam ez a konfig és kap majd egy 3070-et Cyberpunkra kb fél év múlva ha helyrepeccselve steam sale-en lesz -
helkis
veterán
válasz
#25954560 #6465 üzenetére
+1, az is kérdés, hogy ezek a tuningok mennyire vannak kitesztelve, mennyi hibajavítás van közben, amiről nem is kap infót az ember, max kevesebb pont formájában..
túlmelegedés, tdp, energiagazdálkodás (régebben egyértelműen tuning rontó hatása volt, ma már nem egyértelmű, van mikor jó ha tud pihenni kicsit a cpu, van mikor felesleges), operndszer hülyeségei, stb..de tényleg jó látni, hogy bár régi vas, nem vén vas!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP notebook topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged