Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Rick3D #1889 üzenetére

Én át állásnál például ddr1-ről ddr3-ra váltottam (Pentium 630 volt a cpu mint két esetben)
    Volt valami asus deszkám ami ddr1 memóriákat fogadott, de sorra haltak meg benne a ddr1-es ramok.
    Ezt kezdtem megunni, 14,000 ft-ból kijött az alaplap és memória (2012 májusában) Ekkor még diák voltam, és váltottam is. Ez a ram még mindig meg van és működik szóval nem panaszkodok, csak nem használom xd.

De most is valahogy úgy tervezem hogy a ddr 4 lehet kimarad az életemből és majd ha jön a ddr5 akkor váltok generációt. 2012-es a ivy bridge amit használok, úgy 2022-ben mikor 10 éves lesz már valóban azt mondom megérett egy cserére. 4 év alatt főleg, a verseny helyzet kezd beindulni végre lesz miből választani :D

2022-re az intel tuti kidobja azt a generációt amely válaszol a Ryzenre ( Gondolok itt lényeges sebesség ugrásra, nem csak a jelenlegi Skylake foltozgatásra) Ez a Sapphire Rapids ígéretes volna váltásnak.

Amúgy a B450 deszka mellet G.SKILL AEGIS 8GB DDR4 3000MHZ ilyen memóriák találhatóak.

Új hozzászólás Aktív témák