Hirdetés
- Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - Gaming notebook topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes

Új hozzászólás Aktív témák
- 

holczy
aktív tag
válasz

-Gabesz-

üzenetére
						Te leszel a ram teszterem. Ha télre normalizálódnak a dolgok, benevezek egy viper kitre. Kíváncsi vagyok, hogy a rampage memvezérlője mennyit bír. Szegény predatorral kibasztam. Amikor szedtem le a gyári “hűtést” valami kis kütyü elcsattant rajta, így random fagyogat 3000 felett ( van hogy 1 hónapig semmi, aztán volt hogy naponta 3x egymás után kék halál.
Kamelot: 12 magig 94 fok a károsodási határ. 14-18 magon már “csak” 86 fokig tudunk elmenni. Remélem a forrasztás normálisra sikerült Hedt fronton.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
 - LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
 - Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest