Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz MPowerPH #8880 üzenetére

Máritt van mellettem. Nost várom, hogy jöjjenek a DQ6-ért Miskolcról. viszik azt is meg a 09400-et, (ez van most a gépben) s utána 17:00 körül..beröffentem. Remélem semmi galiba nem lesz..Te! Te miért szívsz?
    (#8881) subaruwrc: Húú..nagyon szeretnék már :B :K . Hülye voltam, hogy nem políroztad fel a THr-t, most 1 hónapig pihizett a polcon.
    Ja!
    MX3...bakker. Mindíg úgy csináltam mx2-vel vagy bármivel, hogy a lapba be a proci, alá a doboza és rá a konvektorra, ne legyen hideg -rideg. Mellé a paszta és hűtő. Majd 10-15 perc és szépen kenhető. Most... Ha felforralom az MX3-at akkor se lehet kenni! Kinlódtam vele vagy 20 percet, véhül nyomtam csak a közepére és rá a hűtő. Eszméletlen szar állaga van, kinlódás vele dolgozni. S, hogy milyen, az még csak ez után derül ki, csak jönne már a pali, s szerelhetném ki a cuccot...

[ Szerkesztve ]

Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák