Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos még továbbra sincs semmi
pedig már majdnem 1.hónapja jövő7.en lessz 1.hónapja hogy átvette udi kolléga, ahoz képest hogy mikor telón beszéltem vele mielött bevittem neki azt ígérte hogy 1 - 1,5 max:2.hét lessz a csere, mondjuk következő nap átvételkor már 5-6.hetet mondod de lassan már azis lefog telni, de sajnos hallottam elég cifra dolgokat udi.ról 1.ik ismerősömnek is volt vele gariztatós dolga június 14.étől most múlt7.en kapta vissza a 4870.es videókariját gariba! szóval aza 5.hét lehet nálam is 5.hónap lessz de akkor biztos hogy 1.enként fogom a hajszálaimat kitépkedni! ha nekem is ennyi ideig fogja húzni!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Temu
- PlayStation 4
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Horgász topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged