Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madtomi
tag
válasz
i are robot
üzenetére
Az bíztos, hogy 20-a után még a nagykerből is ki kell ürülnie a választéknak meg a boltból és utánna rendelnek csak az olcsóbból vagy már rendeltek és a régi áron adják. Ezt mindíg így csinálják, mert az eléggé nagy bukta nekik. De ez nem pár hét ha azt nézed. Szerintem ez minimum 1-1,5 hónap mire lecseng és lesznek Q6700 asok jó árban. Németben jobban pörög a dolog, többen vesznek cuccot na meg többet is keresnek az emberek így ott pörög az árukészlet. A boltosok is mások, vettem neten egy cuccot ami mire kijött láttam, hogy rossz és a postaköltség jelenleg többe van, mint maga a cucc de kicseréli és elküldi mégegyszer és ezzel már ő minuszban van.
Szerintem ha nagyon kell a gép és nem tudsz várni rá hónapokat akkor vagy vedd meg itthon vagy a legjobb azaz lenne számodra, ha külföldön vennéd meg mondjuk ismerős aki németben lakik vagy ausztriában. Az ő címére megrendeled ő meg elhozza neked és letudtad a vásárlást max 2 hét alatt. Ha kell linkelek neked oldalt ami olyasmi, mint nekünk az argep.hu vagy depo.hu.
Csövi -
válasz
i are robot
üzenetére
tökéletesen megfelel a q6600 is.
Szerintem vedd meg nyugodtan, felesleges várni a q6700-re.
Bizonytalan hogy mikor csökkentik az árát, már ha csökkentik a boltosok, és amúgyis azok az árak 1000db-os rendelés esetén érvényesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest