Új hozzászólás Aktív témák
-
R.Zoli
őstag
Belinkelsz nekem egy egyszerű Prescottot??? Nézzél rá a körmére más prociknak voltak ott jóval falánkabb Intel procik is... Nem a legböszmébb de a 840 EE is az Intel hivatalos TDP-je alapján 130 watt volt... Na ez inkább olyan 155 watt volt reálisan...Nem akarok keregélni de volt egy teszt ahol nagyon spéci cuccal kimérték anno valamelyik EE procit és ott volt 162 watt vagy ilyesmi érték egy P4-re... Szal a 170 watt nem túlzó elhiheted...Mellesleg sok olyan hőcsöves hűtő van amit be sem vetett még az Intel és lazán elviszi 2000RPM-es ventivel ezeket a böszmeségeket is...
kezdem azthinni ,hogy viccelsz, ide kevered a szervereket és engem vádolsz azzal ,hogy más felé viszem a dolgokat?
Igen mert a valóságból merített példa ,hogy a blad eserverekbe mért szeretik az AMD procikat...A blade kimondottan energia hatékony szerverek,szal ezért a példa, mert szerinted a 65 nanon az AMD nem fog labdába rugni az Intellel szemben fogyasztásban... Teljesen korrekt példa úgy érzem a blade szerverek idekeverése...
2 sorral följebb
Hát ott semmi magyarázatod nincs erre a tényre ,hogy az átlag usert nem érdekli a hőmérséklet és legyen stabil a gép és csá...
Esküszöm megkapod ha egy bármilyen K10-es procit adsz nekem. Nem is kell ingyen
1:1... És akkor??? Ettől még mindig igaz amit írtam ,hogy rohadt jó érték az a 120 wattos TDP akár hozok ilyen procit akár nem...
A forumon csak arrol vitatkozhatok amire engedélyt adsz?Vagy arrol nem is amit más dob fel?
Nem csak a téma mellett futsz folyamatosan és nem igazán érted a lényeget ,hogy arról szólt a dolog ,hogy a 120 wattos TDP jó érték, a procit nem kell ettől leírni, főleg mert emellett IMC is van meg kraft is lesz rendesen valszeg,ÉS A LÉNYEG,hogy a Q6600 is hasonló TDP értékekekel lett sikeres termék... De magyarázhatod még napokon keresztül ,hogy ez nem igaz de akkor ki volt az az 1 millió barom aki megvette az elmúlt 1 évben az intel 4 magos procijait??? Erről van szó...Engem nem zavar ha beleszólsz a vitába csak akkor ahhoz szólj és ne arról vitatkozzunk léghűtéssel mekkora procikat lehet lehűteni és egyebek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest