Hirdetés
Aktív témák
-
Tomazzo
tag
Nekem is volt egy cerkám, én is egész jól eldolgoztam vele a neten, a tömörítések is frankón mentek, még egészen sok játék sem jelentett gondot, persze azért akadtak kivételek szépszámmal.! 2 Ghz volt alapon de elduruzsolt alapfeszen 2.8-on is. Sajnáltam eladni, ha tehettem volna akkor megtartottam volna, mert amire én használtam elég volt.:C
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Nekem egy 2.0ghz-es northwood-128 van. 2.66-ra van állandósítva, amit alapfeszen visz. (1,525, sőt még vissza is van véve belőle asszem 1,5-re) Megy 2.8-on is alapon, sőt menne biztosan feljebb is, de valamilyen oknál fogva, ha felrakom pl 3ghz-re, a postnál azt írja, hogy 3ghz, a winxp meg már csak alapórajelűnek látja :F , nem tudom miért van ez bár nem is nagyon izgat. Akkor már utánajártam volna. Szinte csak netre, meg munkára, videótömörítésre, rippelésre használom. Egy tnt2M64 van benne...ezt kihajtja vga limitesre az biztos ;] . Csak azért vettem ilyet, mert a biztosító szervizpartnere nem foglalkozik AMD-vel. :((( Végülis nem olyan rossz. Bár az áráért kaphatsz jobbat is :), a másik CPU gyártótól.
(Mielőtt megköveznének van egy AMD-s gépem is NF7-S+XP1700@2400 :t)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest