Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• a8l

aktív tag

válasz interstate76 #3537 üzenetére

Teszteltem hogy azonos fhd film ment a z83-ról mellette egy másik ugyanolyan monitoron s905 boxról, hát a kis 905-nek szebb képe van, 2 egyforma monitor ugyanúgy beállítva. Mindkettőn kodi futott legolcsóbb s905 mxq pro 4k 22dodóért. Teljesen hideg volt a kis amlogic box, a z83 azért melegedett de nem vészesen, miután felállítottam az asztalon hűvösebb lett, fekve jobban átmelegszik.
    De jó kis cucc a z83, most jön hozzá a bill(K230).
    NAS520-nál arra figyelj hogy csendes vinyót tegyél bele, semmi gumibakos rögzítés, harezeg a vinyó akkor hangos lesz. Vettem bele két 5TB WD redet és hangos mint a fene, az itthon lévő 3TB WD red meg néma benne, úgyhogy az egyik 5TB-s redet eladtam és mégegy 3-as redet vettem bele, azért is most megyek.
    De ezt leszámítva elégedett vagyok a nas520-al. Arra figyelj hogy mielőtt beállítod a hdd-t egyből frissíts a régi 5.04-ről, 5.11-re fw-t mert ha csak utána csinálod miután telemásoltad akkor kezdheted előröl.
    Cloudot még nem üzemeltem be, nekem nincs igazán szükségem rá. Másik 5-ös reddel teszek egy próbát még külső usb3 házban, hátha találok olyat ami gumibakos rögzítés és jobban szigetelt, ha ott is hangos lesz akkor azt is eladom.

Új hozzászólás Aktív témák