- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
válasz
interstate76 #3537 üzenetére
Teszteltem hogy azonos fhd film ment a z83-ról mellette egy másik ugyanolyan monitoron s905 boxról, hát a kis 905-nek szebb képe van, 2 egyforma monitor ugyanúgy beállítva. Mindkettőn kodi futott legolcsóbb s905 mxq pro 4k 22dodóért. Teljesen hideg volt a kis amlogic box, a z83 azért melegedett de nem vészesen, miután felállítottam az asztalon hűvösebb lett, fekve jobban átmelegszik.
De jó kis cucc a z83, most jön hozzá a bill(K230).
NAS520-nál arra figyelj hogy csendes vinyót tegyél bele, semmi gumibakos rögzítés, harezeg a vinyó akkor hangos lesz. Vettem bele két 5TB WD redet és hangos mint a fene, az itthon lévő 3TB WD red meg néma benne, úgyhogy az egyik 5TB-s redet eladtam és mégegy 3-as redet vettem bele, azért is most megyek.
De ezt leszámítva elégedett vagyok a nas520-al. Arra figyelj hogy mielőtt beállítod a hdd-t egyből frissíts a régi 5.04-ről, 5.11-re fw-t mert ha csak utána csinálod miután telemásoltad akkor kezdheted előröl.
Cloudot még nem üzemeltem be, nekem nincs igazán szükségem rá. Másik 5-ös reddel teszek egy próbát még külső usb3 házban, hátha találok olyat ami gumibakos rögzítés és jobban szigetelt, ha ott is hangos lesz akkor azt is eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MG topik
- További aktív témák...
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Használt asztali setup eladó!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest