Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
interstate76 #2945 üzenetére
Megmondom az igazat, hogy csk tesztként vettem, és meglepett a tudása a kis kütyünek. Főként az árához képest.
Nem ismerem ezeket a mini pc-ket, az sem tudom, hogy a +2gb mennyit érne, mennyit érzékelnék belőle.
Csak bedöglött a tápom az asztali PC-n, és az új táp 35k..., így elgondolkoztam, egy otthoni felhsználásra kompromisszummentes mini pc beszerzésén a PC helyett. (nem játszom, és azért, hogy lenémítsam, már egy korrekt kis összeget ráköltöttem: néma táp, néma vga, atomhalk procihűtő, hangszigetelt vinyókeret és ház)
Esetleg tudtok ajánlani egy olyat, ami felér egy i5 2500k-s PC-vel? (Kinternetre, letöltésre, word és társaira, filmnézésre használom csak, semmi komoly, így értem a 2500k-s teljesítményt). Az intel NUC-ot néztem I3-as procival, de nem olcsó, és nem tudom, hogy mit tudhat. De egy jobb atomtól sem zárkózok el
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 350.000 Ft
- Asztali PC , i7 6700 , GTX 1080 , 16GB RAM , 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest