Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Értem, csak ezt a csm-et nem találom a bios-ban. Nem teljesen tiszta nekem ez az UEFI, MBR, GPT, kb. 2 hónapja tudom, hogy egyáltalán létezik ilyesmi, eddig nem érdekelt, nem érintett. Egy viszonylag régi alaplapot használtam eddig, 320GB-os winyóval, ilyesmire nem volt szükségem, így ott nem voltak ilyen kérdések, vagy lemezről telepítettem vagy usb-ről, egyszerűen a windows alkalmazásával csináltam telepítőt, ezzel meg 100 kört kell futni, mire összejön valami (ha összejön). MBR - UEFI módban csináltam már win7 telepítőt, de mint írtam, az nem bootolt be, valszeg amiatt, amit te is írtál, csak ezt az állítási lehetőséget nem találom. Leginkább azt nem értem ha csinálok egy 32bites pro win8.1 telepítőt pl. rufus-al GPT - UEFI beállításokkal, akkor az miért bootol be, s ugyanezzel a beállítással miért nem a win7, hisz máshol olvastam így, ebben a formában a win8.1 telepítőnek sem szabadna bebootolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- További aktív témák...
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest