- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- 3D nyomtatás
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Értem, csak ezt a csm-et nem találom a bios-ban. Nem teljesen tiszta nekem ez az UEFI, MBR, GPT, kb. 2 hónapja tudom, hogy egyáltalán létezik ilyesmi, eddig nem érdekelt, nem érintett. Egy viszonylag régi alaplapot használtam eddig, 320GB-os winyóval, ilyesmire nem volt szükségem, így ott nem voltak ilyen kérdések, vagy lemezről telepítettem vagy usb-ről, egyszerűen a windows alkalmazásával csináltam telepítőt, ezzel meg 100 kört kell futni, mire összejön valami (ha összejön). MBR - UEFI módban csináltam már win7 telepítőt, de mint írtam, az nem bootolt be, valszeg amiatt, amit te is írtál, csak ezt az állítási lehetőséget nem találom. Leginkább azt nem értem ha csinálok egy 32bites pro win8.1 telepítőt pl. rufus-al GPT - UEFI beállításokkal, akkor az miért bootol be, s ugyanezzel a beállítással miért nem a win7, hisz máshol olvastam így, ebben a formában a win8.1 telepítőnek sem szabadna bebootolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- BMW topik
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- ASRock X570M + Ryzen 5 5600X + 32GB DDR4 + MasterBox MB320L ARGB félkonfig
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi