- Gigabyte alaplap topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Csak óvatosan a BIOS állítgatásával! Az még a szerencsésebb eset volt ha csak képet nem kaptál! Nekem sikerült annyira téglásítanom az iWork8 tabletet hogy abszolút el sem indult - USB-n rádugott billentyűzeten pl nem ment a CAPS/NUM/SCROL LOCK, pendrive led-je nem mutatott olvasási aktivitást, próbálkozást, tehát tényleg nem csak képet nem adott. És mivel ugye itt már nincsen CMOS reset, mindent a flash-ben tárol le, ezért egyetlen megoldás a flash IC leműtése és újraprogramozása volt. Nem kis szívás, lévén hogy SMD és 1.8V-os...

Feltehetően a későbbi eszközökben ezért is kezdik lebutítani a BIOS-t. Tényleg olyan szintű beállításokkal van tele az enyém setup-ja, hogy még asztali PC-n se láttam ennyi félét...
-
ArGab
őstag
Nekem is most jött meg pár napja de a dualboot-os bios-ában kb semmit sem lehet állítani a korábbihoz képest (valahol azt olvastam még a gyártó is más). Nekem felmegy 1.8-ra is de csak mikor még frissen van bekapcsolva és kellően hűvös, pár perc után ha elérte a 60-65-öd idle hőmérsékletet akkor onnantól már nemigen.
Egyébként szétszedve a hűtés is másképp néz ki mint amiket rendelés előtt találtam: [link], [link]
Hiába a borda, 30-40%-os terhelés esetén pár perc után már 80+ a hőmérséklet és onnantól leszabályoz 500 MHz-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest