- Milyen nyomtatót vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Notebook hibák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lassus
csendes tag
Hellósztok, új vagyok még ^^
Nos, olyan problémám lenne hogy van egy Acer Aspire 5735ös notebookom, Intel GMA4500MHD-s videókártyával. Neten találtam egy táblázatot hogy minimum 64megáig, egy DVMT-nek nevezett technológiával 512ig növelhetem, ezt hogy??? Anélkül persze hogy új kártyát vennék bele, vagy növelném a RAMot ami már szinte maxon van (3giga)? más képpen hogyan növelhetem?
segítségeteket, előre is köszönöm ^^ -
Lehet, hogy most baromságot írok, de nekem úgy rémlik, mintha ezek az integrált megoldások magukba a chipkészletekbe lennének beépítve, ergo nem hiszem, hogy nagyon húzhatóak, legalábbis úgy biztosan nem, ahogyan egy különálló videokártyát lehet. Szvsz nagyjából értelme sincs, mert az ilyen integrált megoldások nem az óriási teljesítményükről híresek. Elsősorban irodai felhasználásra készülnek az ilyen alaplapok, teljesen másodlagos a videoteljesítmény, ellenben a stabilitás és az olcsóság az elsődleges szempont a kifejlesztésüknél/tervezésüknél/megépítésüknél.
-
Theos
csendes tag
Lehet alaplapra integralt videokartyat tuningolni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Két új Meizu mutatkozott be
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HP szerverek áron alul
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest