Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gaming notebook topik
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
Aktív témák
-
frantick
csendes tag
Nos talán érdekel valakit a megoldás...
Mindegyik lemez, amivel tökölt a gépem Safidisc-kel védett. A meghajtóim pedig elég régiek (2001-02), így nemigazán tudtak vele mit kezdeni, így dobtak egy ''insert''-et. A macrovision-ről letölthető Safedisc driver update sem segített, ellenben...
Feltettem a Daemon Tools nevű istenkirályságot, s kipróbáltam képfájlból - nem ment. Bejelöltem a Safedisc emulációt és ment. majd itt következett a meglepetés - a normál drive-jaimból feltelepítve is működött a dolog, ha a DT-ben be volt jelölve a Sahedisc emuláció... Hmm, érdekes, de fő az, hogy megy. -
frantick
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy több játék esetében is simán lefut a telepítés, majd amikor játszani kéne, követelni kezdi az eredeti CD-romot. De én azzal tettem fel!!! Tehát originál gyári játékokról van szó.
Ráadásul más gépekben simán megy, ezért gondolom, hogy a meghajtóimmal lehet gond, ugyanis mindakettővel (Pio DVD105 ill. Mitsumi író) előadja ugyanezt.
Vagy a Windows halódik?
Kérlek segítsetek,
köszi
Frantick
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Diablo IV
- Windows 10
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Premier dátumot kapott az Atomic Heart negyedik, egyben utolsó kiegészítője
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÚJRA SSD BAZÁR - SATA / M.2 / mSATA - KINGSTON, OCZ, SAMSUNG, INTEL, APACER - KÉSZLET EREJÉIG!
- Seagate Ironwolf Pro 4TB - ST4000NE001
- Lexar NM790 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7000-6200 MBs - Eladó!
- ELADÓ - Kingston micro SDXC Canvas Select Plus 128GB - BONTOTT!
- Samsung 980 PRO 500GB nvme ssd eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest