Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- eGPU tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
intelfan
aktív tag
Azzal amit nap mint nap látsz most a belvárosban.
''Ugyanakkor nem arról van szó hogy ki akarják üldözni a belvárosból az autókat,''
Ezt a parkolási társaságok vezetőivel és valamelyik politikussal készített interjúban mondták, hidd el ezért van, persze a maximális pénzbevételben igazad van.
A parkolási díjakat pedig tovább fogják emelni a belső kerületekben, és asszem más szigorításokat is be akarnak vezetni.az összes magyar ISP tehet egy szivességet...
-
DoubleD
aktív tag
Jó kérdés.
Szerintem az Euban biztosan ez is meg van oldva _okosan_, és _szakszerűen_.
De mintha egyik nap azt olvastam volna x portálon, hogy megindult a lobbizás a belváros lakói ellen.
Én nem belső kerületben lakom, de szvsz abszurd lenne, ha az ottaniaknak havi x ezer forint lenne, csak hogy találjanak egy nem őrzött, nem hókotort, az otthontól távol lévő, a tolvajoknak kitett gigamegapénzzel birságolható (stb. ...) parkolóhelyet.
Na, abból balhé lenne, de kishazánk látott már egyet, s mást.
Röviden: csak hallottam, de nem lepődnék meg.Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)
-
biker
nagyúr
ez épp opel astra.
és néha jól, néha rosszul bírom.
eddig megettem már 6-7 autót, mármint nem töréssel, hanem elhasználódással.
volt egy renault, belement 80k, használt volt, elkelt
egy peugeot, abba 100-at
egy datsun, egy citroen, 40-50k
egy citroen c15, na abba 200-250k-t
a többire nem emléxem...Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
b.bone
senior tag
nem foglak megvetni érte. nem azt mondtam hogy útálom azokat akik kocsival járnak. pusztán annyi hogy kérdeztem miért is jobb a kocsi mint a metró?
az tény hogy tömöttek a buszok ,kevés a metró vonal és még sokba is került. de továbbra is fenntartom hogy sok olyan ember jár autóval aki jobban járna a metróval. ismerek oylat aki képes minden reggel a dunaplázától köbányára kocsival menni, szívni a dugóban,mikor metróval megjárhatná sokkal gyorsabban. az ilyet nem értem.
a másik. elárulom hogy kocsival járok. szoktam ide-oda mászkálni Bp-en. és hidd el. nem keveset. sőt. szoktam menni partyzni is. és k*rvára útálom hogy nemtudok hazajutni ha szeretnék. vagy pedig nem iszok, egyik sem jó.
de ettől függetlenül van amikor igenis veszem a fáradságot és leparkolom azt a k*rva kocsit és felszállok a metróra ,persze csak akkor ha van értelme. de ha ezt megtenné midnenki aki teheti akkor már jobb lenne valamennyivel.
és megmondom őszintén hogy szét tud b@szni az ideg mikor megáll a picsa a műkörmös előtt és kivágja az elakadásjelzőt. argh. annyi ember jár kocsival aki nem is tud vezetni hogy nemigaz. igenis tegye le azt a nyavajás autót és menjen busszal."guilty until proven innocent" - Artisjus
-
zaba
tag
A lakóhelyeden, de mi lesz a munkahelyeddel, vagy mi lesz azokkal akik kénytelenek a cég nevére venni az autót, mert olyan az anyagi helyzete, hogy kénytelen még ezt is költségként elszámolni, annak meg otthon még szombaton is 2 óránként le kell járnia pénzt dobálni az automatába reggel 8-12 ig. Csak, hogy hétvégén se lehessen egy jót aludni.
Red meat can kill ya'. Enjoy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma