Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eGPU tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
a parkolási díjat nem a kilátásért, a tizta levegőért, és a látványosságokért fizeted, hanem az autód által elfoglalt parkolóhelyért. Annak árát meg a kereslet kínálat határozza meg, jelenleg meg baromi sok autós akar nagyon kis helyen parkolni, így az árakat addig lehet emelni, míg a kereslet és a kínálat egyensúlyba nem kerül.
www.simson4t.hu
-
szasza_xp
senior tag
Na igen nem sok Etz 50-es látsz ott! Szerintem az egész csak mübalhé!
Bár a tejtermelök, meg a sertésesek tényleg nakig vannak a sz*rban!
De hát ez a rohadt kapitalizmus meg a piacgazdaság a gyengébb elpusztul.
ez van akárhogy nem tetszik változtatni nem tudok rajta
A megoldást úgy gondolta, hogy bedugul pest oszt szevesz se ki se be ! Nem kell közlekedeni! Csak ez a szar jövöhét végig érjen véget, mert akkor sz*rban leszek az államvizsgával!
Ja hát kicsi az ország. azért van egy elönyünk nálunk kezdődik Európa legdrágáb Autópályája
De nemsokára kiépítik Szegedig, vagy nem“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
-
b.bone
senior tag
nekem volt több olyan nap is
2000.12.14 óta 78.000 km-t tettem a kocsiba. egyre többe kerül a szervíz ,kezd öreg lenni a kocsi újabban az áfát sem lehet már visszaigényelni sőt. 20onvalahány K-t kell fizetni az apech-nek havonta rohadjanak meg.
kiváncsi vagyok mit találnak még ki.
megmondom a frankót ,parkolás ide vagy oda már édesmind1."guilty until proven innocent" - Artisjus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest