Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Ez nálam is jelen van, tuti nem nyomás miatt, alig látszik, figyelni kell rá, mert kb egy magyarbors méretű.
-
diegho
nagyúr
Mikor lesz V3 feketében?
-
diegho
nagyúr
3g kikapcs
mondjuk érdekes, hogy egyes telóknál van ilyen hiba, többinél nincs. Én pont ma teszteltem kérésre a 3G + hívás opciókat, 3G aktív közben pont jött egy bejövő és indítottam 5-6 hívást 1220-ra, mindegyiket kb 1 percig és mindegyiknél ment rendesen. Az enyém a 900/2100-as 1.0.1-es teló, eddig tényleg semmi hibát nem találtam, bár nem sokat volt bekapcsolva, szombattól tegnap estig a dobozában pihent.
-
diegho
nagyúr
Hihetetlen, hogy mindenki cserélni akar telefont és egy kp-s vevő sincs az inew-ra... Pedig tényleg jó telefon.
-
diegho
nagyúr
Felejtsétek el az akksi mókolást. Vegyetek hozzá egy powerbank-et, ha kevés és bármikor fel tudjátok tölteni napközben is.
-
diegho
nagyúr
No megjött az sms a banktól, úgy néz ki háromszor vettem meg... nem volt semmi success üzenet
na most utaltathatom vissza. Reggelre kiderül mennyiszer vettem meg, eddig egyszer sem tűnt el a kosárból a cucc, most 3.-ra eltűnt és ott van az order listán egyszer. -
diegho
nagyúr
Az nem gond levonhatja nekem 800 szor is, ha visszautalják utána, de akkor próbálkozok, mert paypalra belépve a mypaypal-ban sem látszik a vásárlás.
Megvan a gond. Most már a mixeshop oldala is megállt, azt írja karbantartás van. No mindegy reggel újra próbálom, addig még meggondolom, hogy kell-e iocean x7 hd vagy inkább 2 umi x1pro.
-
diegho
nagyúr
Jajj istenem. Continue checkout után feljön a paypal bejelentkezés, vagy credit card beírás, ott paypal-ra megyek, belépek, countinue és visszadob oda ahol előtte continue to checkout-ot választottam. Így már világos? kétszer játszottam ezt el, ha megcsinálom 8szor és később mégis elfogadja a vásárlást, akkor vissza tudom utaltatni a pénzt paypalal? Nem szeretnék egy lakás áráért telefont venni..
-
diegho
nagyúr
Mixeshop fizetésnél melyik a legolcsóbb? Credit card, Paypal paypal konverzióval, paypal banki konverzióval?
-
diegho
nagyúr
Na nekem is van egy láma kérdésem. Hogyan tüntethető el a search sáv a kezdőképernyőről?
-
diegho
nagyúr
No jelentem befejeztem a gyors tesztelést és minden jól működik:
OTG azonnal érzékeli az egeret
GPS 12 sec alatt talál jelet
Telenor microsim-el tökéletesen tudok hívni
Kamera király
Antutu 17k+Minden rendben úgy nézem, nem csalódtam.
-
diegho
nagyúr
válasz
Laza...
üzenetére
Észrevettem, azért írtam amit. Amúgy ez a telefon azért jó vétel szerintem, igazi all round. Az összeszerelés is jó, az anyagminőség is, a kijelző is, a kamera is, a sebesség is, a forma is. A legtöbb kínaiban a kamera és az anyagminőség nem éppen jó, de itt ezek is megvannak.
-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
50 felett fogom eladni

-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Még nem tudom. Paypal költséggel és a botrányos árfolyammal 90 volt a kettő együtt és szeretnék keresni is rajtuk, mert a következő körben 8 magosokat akarok kipróbálni.
-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Persze, hogy lehet: 49900+27%áfa+2.5%vám+1500 kezelési költség, tehát csupán 66500 forint!
A tokot akkor nem próbálom ki, nem bontom ki a tartozékokat, mert nagy esély van rá, hogy mindkettőt eladom.
-
diegho
nagyúr
Nem tudom mi lesz, mindkettő teló tetszik, de a Doogee valahogy jobban bejön, lehet azért, mert fekete. Az inew kamerája állat, a doogee vakuja vicc. Az inew tokját hogyan lehet feltenni, vagy hogy működik ez az izé?
-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo
üzenetére
Európai unión belül nincs vám és áfa...
tutis én is kettőt vettem, de pont amikor legtöbb volt a dollár, így 87-re jött ki a doogee és az inew együtt, ma adták fel, talán a héten már itt van.
-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Nem titok. A fórumban csoportos rendelést csinálnak, 10db vásárlása esetén 1db ára 172$ áfával szállítási költségestül szőröstül bőröstül mindenestül stül! Lehet számolgatni

hungobungo az konkrétan 225 Ft/$-os árfolyamon számolva 38700 forint BRUTTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem kell belemagyarázni semmit, ennyi a végösszeg, nem több. Ja hogy 10db-ot kell venni? Naés? 3 nap alatt elmegy az összes 55-ért

-
diegho
nagyúr
válasz
integrated
üzenetére
Az már mindennel együtt van, ha okosan csinálod és olvasod a fórumot, vagy van befektetni való pénzed.
-
diegho
nagyúr
Kintről is meg tudod venni 50k alatt, itt a topikban is szokott lenni össznépi vásárlás és úgy 43 körül jön ki.
Sanyesz. miért adtad el?
Én most rendeltem mixeshop-ról euexp1-el doogee dg2014-et és inew v3-at. Először szívóztak, de pénteken egyeztettünk, mert nem volt fehér doogee, elvileg hétfőn feladják, szóval lehet mixelni is. Megtaláltam a hirdetésed vaterán, tényleg olyan sokért ment el?
-
diegho
nagyúr
OTG kábelből mindegy melyiket veszem?
-
diegho
nagyúr
Nehéz megmondani, mert amint látszik a másodikon kicsit visszatükröződött a vaku a flakonon. Kinagyítva és egymás mellé téve tényleg kb ugyanolyanok, mindkettő teljesen korrekt egy mobilhoz.
Ehhez a telefonhoz amúgy mennyire használható a gyári flip tok? OTG kábel van a csomagban?
-
diegho
nagyúr
Ha megjön úgyis letesztelem, ha tetszik meg is tartom, bár szemezgetek a W200S-el.
-
diegho
nagyúr
válasz
bdavid1234
üzenetére
Tehát hibás a telefonod és garanciáztatni kellene. Kicsit messze van a tökéletestől.
-
diegho
nagyúr
Valaki össze tudná foglalni mik a telefon hibái? Telenoros vagyok, de ilyent készülök venni, a telenoros hibáról olvastam, de az sem jelentkezik mindenkinél. Van még valami más, ami említésre méltó? CWM van a telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch 2
- Sorozatok
- Mazda topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na most utaltathatom vissza. Reggelre kiderül mennyiszer vettem meg, eddig egyszer sem tűnt el a kosárból a cucc, most 3.-ra eltűnt és ott van az order listán egyszer.
- pénteken érkezett, tehát gyakorlatilag új, csak megcsináltam rajta a teszteket.

az konkrétan 67500 forint bruttó! Ez inkább bűn drága!