Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgymisi
tag
Sziasztok!
Megérkezett ma reggel 9 órakor a kis inew v3. Gyönyörű nincs rá kifogás csodálatos látvány. Gyors, semmi melegedés. Sorolnám a problémákat [telenoros (sem mikro sem normál méretű) sim kártyám van. Nem tudok hívni senkit ha a 3g adatkapcsolatot engedélyezem. 2g mellett tudok telefonálni csak a 2g használhatatlan. Szóval ha netezni akarok akkor nem tudnak elérni. A home gomb nem működik csak csak 10ből 3 szor. Kerülfordul a kijelző kikapcsol, vagy esetleg kikapcsolt állapotban lévő kijelző villan fel mintha megnyomtam volna a power gombot. Az órát nem tudom rajta állítani mert ha rányomok a Dátum & Időre, akkor kilép a beállításokból. Ha a vibert szeretném aktiválni rajta, beütöm a telefonszámomat és tovább megyek. Erre ő azt mondja hogy sikertelen kapcsolódás ugyanis a vibernek internet kell. Be van kapcsolva az internet mégpedig a 3g, ami jelen esetben azt jelenti hogy nem tudnak elérni. A facebook messenger az istennek sem akar kapcsolódni a netre és nem akarja elküldeni sem az üzeneteimet. Eléggé aggasztó. Ha nem tudok semmi megoldást LEGALÁBB a telefonálásra és a 3g internetre akor visszaküldöm és itt kijelentem hogy telenorosok ne vegyék ha lehet, mert kockázatos. (pedig bementem és a normál méretű sim kártyát kicseréltem micro simre hátha az a baja, de nem. ) Szóval szomorú dolog de úgyérzem hogy ez használhatatlan. Nem tudom hogy ti mennyire tudjátok elképzelni vagy találkoztatok-e már ilyesmivel, de egy rom vagy valami tekergetése csavargatása segíthet ezeken? :S
Modellszám: V3
Android verziója 4.2.2
Kernel: 3.4.5
build-szám: inew_v3e_v1.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest