Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
"Kinek mi a tapasztalata rom, - téren?? Én az 1.0.4. -es módolt rom- ot használom, de a dátum, es idő beálitáson kívül nincs hiba"
Nekem szintén a legújabb, 1.0.4-es, de a módosítás nélküli, gyári firmware van rajta, (már azzal küldték).
Nem is akarom egyelőre cserélni, mert teljesen jól működik.A. time/date bug-ot is megoldottam. (Tulajdonképpen feleslegesen, mert a telefon első bekapcsoláskor rögtön leszedte a hálózatról a helyes dátumot és időt, tehát nem is kellett hozzányúlni, de amikor megtettem, jött a crash, Ugyanakkor a teló ettől még működött tovább gond nélkül, és a helyes dátumot/időt mutatta.)
Azért zavart a bug léte, így rootoltam a telefont, feltettem a Xposed frameworkot és a GravityBox-ot, amivel javítani lehet a hibát. Emellett sok más finomhangolást tudsz csinálni vele.
Ja és az itt említett root módszerekhez: a Framaroot-nál szerintem nincs jobb és egyszerűbb. Feltelepíted, egy rábökés és kész. Ráadásul szükség esetén csinál unroot-ot is. (Persze, nem mindegyik telóhoz jó, a másik készülékem, az Alcatel Idol X nem volt hajlandó engedelmeskedni a Framarootnak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hardcore café
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro FX570
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest