Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lorena I.D.

csendes tag

Hogy lehet az, hogy egy ilyen szuper kis ketyerében nem lehet saját csengőhangokat kiválasztani alapértelmezettnek, és személyekhez külön-külön hangként is saját, feltöltött zenét beállítani? Vagy ez is csak akkor működik, ha már rootolva van a teló? És ha már root, némileg fentebb (e fórumban) volt olyan jó, és adott egyikőtök egy linket ( hálám érte! :R ), ahonnan le lehetett tölteni az appot hozzá, ott azonban több is van. Nem tudom, melyiket kellett volna letöltenem, ezért logikai alapra építve a legnagyobb számút szedtem le (Framaroot-1.9.2.apk), remélve, az a legújabb, "az kell". Feltelepítettem ugyan, de tovább még nem nyúltam hozzá. Mentésem sincs még a jelenlegi rendszerről (nem is tudom, hogy és mivel kell -- amivel még én is boldogulhatok... :B ), és egyelőre nem is mertem meglépni. Igazából "fogalmam sincs, mit csinálok", emiatt sem. :F

Én vagyok az, akinek ősrégi a ROM-ja (build: cxq_v3_inew_v1.0.1), ezért csak egy giga tárhelyet lát sajnos a "kicsike". :( És én is Telenoros vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák