Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabe
tag
Nagyon pozitív tapasztalataim vannak 1 nap után a telefonról

Amik kicsit negatív: Az akku, ahogy leírták nem az erőssége, délután 4 re 48% lett a szint reggel fél hét óta.Ráraktam ezt a flipes tokot, becsukott állapotban, ahogy mozgatom a telót változik néha kijelzőn az óra pl. először oda rakja a kis ablakba aztán mozdítok és a launcher órája jön be. Ugyanez, ha hívnak kiveszem a zsebből, ott van a kisablakban a telefon felvétele, húznám el ujjal és berakja teljes képbe a hívást és ki kell nyissam a flipet hogy alul fel tudjam venni. Remélem érthetően írtam... Ez valami beállítás lesz vagy nem tudom.
Én a Mixeshoptól rendeltem német postával. 1.04 stock nem rootolt cwm nélküli rommal érkezett, egyenlőre nem bántom amíg nem vagyok root addig nagy bajt nem csinálok.

Lejátsza a DSLR géppel csinált full hd felvételt is
Eddig mindennek beletört a bicskája.Pár funkció nem annyira világos miért is jó? Pl. otg vel pendriveot meg bluetoothos egeret rá lehet tenni de azonkívül mire jó még? Wifi Direct tel megtalálja a Samsung tvt, össze is kapcsolódnak, és utána mit kell csináljak? Mit lehet vele kezdeni? Se a tvn se a telefonon nincs semmi egymásra utaló dolog, csak hogy kapcsolódtak. Át lehet e tenni a telefon képét a tvre ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Androidos fejegységek
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgatós találkozó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest