Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabe
tag
Nagyon pozitív tapasztalataim vannak 1 nap után a telefonról

Amik kicsit negatív: Az akku, ahogy leírták nem az erőssége, délután 4 re 48% lett a szint reggel fél hét óta.Ráraktam ezt a flipes tokot, becsukott állapotban, ahogy mozgatom a telót változik néha kijelzőn az óra pl. először oda rakja a kis ablakba aztán mozdítok és a launcher órája jön be. Ugyanez, ha hívnak kiveszem a zsebből, ott van a kisablakban a telefon felvétele, húznám el ujjal és berakja teljes képbe a hívást és ki kell nyissam a flipet hogy alul fel tudjam venni. Remélem érthetően írtam... Ez valami beállítás lesz vagy nem tudom.
Én a Mixeshoptól rendeltem német postával. 1.04 stock nem rootolt cwm nélküli rommal érkezett, egyenlőre nem bántom amíg nem vagyok root addig nagy bajt nem csinálok.

Lejátsza a DSLR géppel csinált full hd felvételt is
Eddig mindennek beletört a bicskája.Pár funkció nem annyira világos miért is jó? Pl. otg vel pendriveot meg bluetoothos egeret rá lehet tenni de azonkívül mire jó még? Wifi Direct tel megtalálja a Samsung tvt, össze is kapcsolódnak, és utána mit kell csináljak? Mit lehet vele kezdeni? Se a tvn se a telefonon nincs semmi egymásra utaló dolog, csak hogy kapcsolódtak. Át lehet e tenni a telefon képét a tvre ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Rettegés és új ellenfelek: bemutatkozott a Lords of the Fallen II Umbralja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 256GB - Silver Shadow - Samsung.hu vásárlás (2026.01) + garancia, Kártyafüggetlen
- iPhone 14 - Midnight Black - 128GB - független - makulátlan - garanciális!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest