- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Nem ígérem meg a komolyabb tesztet mert dolgozom és mellette már nem nagyon van kedvem semmi komolyabbnak nekiülni, de kérdésre szívesen válaszolok.

Őszintén szólva azt kell figyelembe venni szerintem a a Doogee Turbonál, hogy mennyivel olcsóbb a V3-nál.
Ugye maga a vas u.az és a kinézet is szinte, de az v3 pár apróságban jobb, ami neked vagy számít vagy nem.
Nekem pl fontos a gorilla glass, mert gyűlölöm a kijelző fóliákat. Nagyon bejön ez a szuper szenzitív érintőpanel. Pl kesztyűben vagy gyenge esőben simán használható. Nyilván lehet élni a funkció nélkül, de azért szerintem ez pont nem felesleges feature. Azt nem lehet teljesen biztosan tudni, hogy mennyit kamuzott az inew a kamerával kapcsolatban, de ami nekem az adatoknál fontosabb, hogy nem csinál rossz képeket. Nem tudom, hogy a doogee ilyen téren mit nyújt majd de vannak kétségeim. Ugyan ez elmondható a GPS-ről. A v3-al elégedett vagyok, de kérdés, hogy a DG2014-ben nem szúrnak-e el valamit. Ha most állnék vásárlás előtt és az DG 2014 legalább 50 USD-vel olcsóbb lenne, akkor talán elgondolkodnék.Maga a 6582 és a mai 400 kb a 6589 sgx450 színvonalat hozza. Tőlem hozzáértőbb személyek ezt kb a két kart magos chipsetek erejéhez hasonlítják. Nekem a fifa14 meg meg a real racing 3 megy, mással nem játszom. A real racing nyilván az erősebb qualcom-okon sokkal szebben fut.
A gps-t copilot-al és endomondoval próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - kék (320), Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- iPhone 16 Pro 512GB gyári független 2026.05.22. Apple jótállás
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hónap garancia, számlával!
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest