Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
Nem ígérem meg a komolyabb tesztet mert dolgozom és mellette már nem nagyon van kedvem semmi komolyabbnak nekiülni, de kérdésre szívesen válaszolok.

Őszintén szólva azt kell figyelembe venni szerintem a a Doogee Turbonál, hogy mennyivel olcsóbb a V3-nál.
Ugye maga a vas u.az és a kinézet is szinte, de az v3 pár apróságban jobb, ami neked vagy számít vagy nem.
Nekem pl fontos a gorilla glass, mert gyűlölöm a kijelző fóliákat. Nagyon bejön ez a szuper szenzitív érintőpanel. Pl kesztyűben vagy gyenge esőben simán használható. Nyilván lehet élni a funkció nélkül, de azért szerintem ez pont nem felesleges feature. Azt nem lehet teljesen biztosan tudni, hogy mennyit kamuzott az inew a kamerával kapcsolatban, de ami nekem az adatoknál fontosabb, hogy nem csinál rossz képeket. Nem tudom, hogy a doogee ilyen téren mit nyújt majd de vannak kétségeim. Ugyan ez elmondható a GPS-ről. A v3-al elégedett vagyok, de kérdés, hogy a DG2014-ben nem szúrnak-e el valamit. Ha most állnék vásárlás előtt és az DG 2014 legalább 50 USD-vel olcsóbb lenne, akkor talán elgondolkodnék.Maga a 6582 és a mai 400 kb a 6589 sgx450 színvonalat hozza. Tőlem hozzáértőbb személyek ezt kb a két kart magos chipsetek erejéhez hasonlítják. Nekem a fifa14 meg meg a real racing 3 megy, mással nem játszom. A real racing nyilván az erősebb qualcom-okon sokkal szebben fut.
A gps-t copilot-al és endomondoval próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 pro max 256GB natúr titán hibátlan, garanciális
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Samsung Galaxy A21s 4G 32GB 3GB telefon eladó
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi