Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Hun'reeth #1697 üzenetére
Ez igaz, nehéz össze szedni 6. városhoz anyagot. Bár, éppenséggel, nekem lassan meglesz.
Pontosabban, 3 helytartó (köztük a palota) már megvan, most folyamatban van a 4., és az 5.-t meg NEM húzom fel. Azt feleslegesnek tartom, kristályos sziget, nem fog érdekelni a korrupció, és le fogom majd bontani. Bár, most a 4. helytartó is nehezen halad, kevés a bor, a márvány még csak-csak csurdogál (az elmult napokba elég sokat fosztottam márványt). A kristály meg már meglenne a következő helytartóhoz is, majdnem duplán (88E+ kb 60E)! Ezért, mivel a kristály nem annyira fontos most, lehet, elkezdek egy borost csinálni. Igaz, egyből 2 helyen korrupció lesz, de mint írtam, kristályosokon. Ha meg sikerül relative gyorsan felhúzni egy borossat, könyebb lesz a helyzet. Csak, ott is a márvány lesz a probléma, mert vagy termelek tovább a helytartóhoz még, vagy viszem az új szigetre. Mondjuk, egy darabig nem kell sok márvány, relative, de ettől stagnálni fog a helytartó. Lehet, közben le kellene bontanom fullra az egyik kristályost, és márványra menni, csak ugye, míg a két új város tényleg elkezd termelni, szintén idő, és anyag. Csak az a kérdés, melyiket csináljam, vagy, esettleg várjak, mert össze fog nemsokára jönni a helytartó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így változhat a Xiaomi 16 dizájnja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- foobar2000
- Yettel topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil RX 7900 XTX
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest