- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gamepad
- Csütörtökön jön a Redmi Pad 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljani
aktív tag
válasz
direwolf #193 üzenetére
Visszanéztem innen pl. egy 2004-es megatesztet, ahol minden második komment gratulál a teszthez és meg is köszöni a sok beletett munkát. (És igen, akkoriban még a fórumozók is adtak tesztalanyokat). Ugyan a két oldal (ATI-Nvidia) már akkor ölte egymást (én is - a legelső első nickem nem is élte túl azt a turbulenciát) de valahogy a tesztek maguk és a tesztelők tabuk voltak.
Ehhez képest mi van ma? “Pár embernek” nem tetszik az eredmény és feljogosítva érzi magát, hogy nemcsak az oldalt szarozza hanem magának a tesztelésnek az értelmét/létjogosultságát kérdőjelezze meg. A tesztelő fikázása meg már alap.
Ennyire sikerült lehitványodni ~20 év alatt. Sima dühöngő lett ez is. Ha innen nézem felesleges lenne zárni, a fórumozók “minősége” nem fog javulni tőle…
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest