- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyázhoz
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircipeti
senior tag
Lenne igeny egy ilyen atalakitora ~3000Ft-ert?

-
zeg
őstag
Ha Total Commanderben mértél ilyen sebességet, akkor beállítások->ált beállítások->másolás/törlés->kompatibilitási mód használata a következő meghajtóknál: ide beírod a kütyüd meghajtójelét.
Ha máshol is ilyen lassú, akkor előbb nézd meg hogy az usb elosztód 2.0-é, a géped tudja-e a 2.0-át, esetleg egy vastagabb, jobb minőségű usb kábellel is megpróbálhatod összekötni a gépet a kerettel. De az is lehet hogy a keret és a gép elektronikája nem kedvelik egymást, és nem hajlandóak 2.0 sebességgel kommunikálni. -
kircipeti
senior tag
Udv!
Tudna valaki olyan helyet ahol lehet venni ide->usb2.0 atalakitot?
Csak egy madzag kellene, egyik vegen usb, masikon ide. Rack, tap stb nem. -
Daniel
tag
Igen, nem raktam az 1.1-es USB-re. Tobb gepen is kiprobaltam, (P4-es 2.6-os HP Omnibook-on is, a USB 2.0-es kartyajan es egy masik ASUS P4-en) es neha felismerte es neha nem.
Nem varattam a dologgal, elmentem es rajuk vertem az asztalt...mondtam hogy nekem gogyi hardver nem kell...es helyebe kertem egy kulso HDD keretet, es mondtam hogy a kulonbozetet nem vagyok hajlando fizetni.
Koszonom a hozzaszolast!
-
ReJim
őstag
USB 1.1 miatt lehet lassú, no meg az az usm hub(elosztó) sem 4×1.1-es usb!
hanem egy 1.1-s usb-t oszt el 4 felé!
szóval próbáld ki elöbb hogy egyből gépre dugod, nem a hubba...
meg próbáld ki az ismerősödnél is, mert lehet, hogy nála jó a sebesség, és akkor a te géped a ludas! -
Daniel
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy IDE 2 USB 2.0 adaptert.
Nagy orommel csatlakoztattam is, es mukodik is, de a nagy kerdesem a kovetkezo lenne: miert lassu az adat atvitel?
Nalam, annyi adat (ez esetben 8 giga), kb 160 percbe tellik hogy atmenjen. Ez termeszetesen nem normalis. Mi lehet a baj?
Egy masik ismerosomnek ugyanez az adaptere van, es nala mukodik jo gyorsan.
Ime a hardver konfig:
ASUS P4P800-E Deluxe Alaplap (4 USB port + 2 USB 2.0 port)
Intel 1.8 Northwood @ 2.3
Szinte minden kulso hardverem USB-s (nyomtato, modem, eger, stb.) es a tobbsege egy MSI 4 portos USB 1.1-es eloszton eldegel.
Mitol mehet lassan az adatatvitel? Netan hibas a kabel?
Elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Trollok komolyan
- Hardcore café
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- Apple watch Series 9 45mm GPS + extrák!
- Logitech G29 + H Shifter + Playseat
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest